In Nederland geld vanaf dinsdag 15 december 2020 een strenge lockdown waarbij niet essentiele winkels, contactberoepen etc. tot minimaal 19 januari 2021 hun deuren moeten sluiten.

De nieuwe maatregelen zijn tegen het verspreiding van het coronavirus. Alleen de essensiele winkels en contactberoepen zoals de tandarts mogen wel open.

Voor alle informatie daarover kun je terecht op www.rijksoverheid.nl

Animals and More valt onder de primaire eerst levensbehoeften. Net als de drogisterijen, de bakker etc. is de dierenspeciaalzaak essentieel dus noodzakelijk. Animals and More is dus gewoon geopend. En om de toegang aan bezoekers beter te begeleiden hebben wij tussen 19 en 27 december onze openingstijden verruimd.

In onze winkel zijn alle voorzorgsmaatregelen genomen om het verspreiding van het virus te voorkomen. Zo worden er niet te veel mensen binnen gelaten, kan er bij de kassa direct worden afgerekend, wij zetten extra personeel in. Tevens bezorgen wij ook aan huis, als je liever niet de deur uit wilt. In onze winkel staat een desinfectie zuil die je kunt gebruiken, onze kassa’s zijn volledig coronaproef, ons personeel kan daar zonder mondmaster veilig zijn of haar werk doen.

In onze winkel gelden de regels van de overheid.

Houdt anderhalve meter afstand en gebruik van een mondkapje is verplicht, blijf thuis bij klachten, neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact.

Bij Animals and More doen wij er alles aan om de consument zo zorgvuldig mogelijk van dienst te zijn. Hygiene staat op 1.

Pinnen wordt gewaareerd. Uiteraard blijft contant betalen mogelijk.

Ook bij Animals and More wordt extra inkopen gedaan door consumenten ivm het coronavirus.

Onze winkel wordt iedere dag voorzien van nieuwe voorraad.

Animals and More wenst iedereen veel sterkte en goede gezondheid voor de komende periode.

Team Animals & More