Cavom

#
Cavom is een voeding met grotendeels ontsloten, lichtverteerbare granen. Met een goede kwaliteit dierlijke en plantaardige eiwitten voor een optimaal aminozuurpatroon. Met uiteraard eersteklas vetten en plantaardige oliën, een goede balans tussen vetten en oliën zorgt voor een prima verhouding omega 3 en omega 6 vetzuren.
Cavom bevat alle essentiële voedingstoffen in de juiste verhouding. Bijvoeren van vitaminen en mineralen is daarom niet nodig en zelfs af te raden, omdat Cavom absoluut volledig is. Alleen uw dierenarts kan in speciale gevallen anders adviseren.
Cavom bevordert de vruchtbaarheid van reuen en teven.
Cavom houd het gebit van uw hond langer gaaf, omdat de korrel vrij hard is gehouden. Hierdoor wordt de vorming van tandsteen tegengegaan. Voor oudere en heel jonge honden kan de korrel eenvoudig zachter gemaakt worden met karnemelk of water.
Cavom is voordelig in gebruik door de hoge energiewaarde en de lichte verteerbaarheid. Uw hond heeft minder voer nodig met als gevolg weinig ontlasting. Uit de praktijk blijkt dat cavom in staat is zelfs verwaarloosde honden weer een goede conditie en een glansende vacht te bezorgen.
Cavom bevat een gering vochtpercentage. Ook daarom is cavom lang houdbaar. Het is wel noodzakelijk steeds vers drinkwater voor uw hond neer te zetten.
Cavom laat je de keus uit een serie natuurlijke hondenvoeders: Cavom compleet, Cavom compleet pup/junior, Cavom compleet senior, Cavom compleet diner, Cavom compleet light, Cavom compleet lam&rijst en Cavom compleet midi