Royal Canin

#
Ieder dier heeft andere behoeften. Daarom maakt Royal Canin voor elk ras specifieke voeding. Denk bijvoorbeeld aan een kat die veel buiten komt, die heeft andere voedingstoffen nodig dan een kat die altijd binnen is. Ook voor verschillende gezondheidsproblemen heeft Royal Canin speciale voeding. Op basis van bijna 50 jaar aan onderzoek ontwikkelt Royal Canin het beste voor jouw dier.

Bij Royal Canin kijk je goed naar de grootte en het gewicht van alle honden. En met die kennis ontwikkelen we de gezonde voeding, die precies past bij de behoeften van jouw hond.

Alleen het verschil in grootte is al reden genoeg voor voedingen met verschillende aandachtspunten. Denk maar eens aan de diverse brokgrootte maar er is nog veel meer. Om die reden ontwikkelde Royal Canin vijf unieke voedingsprogramma’s voor verschillende groottes: Giant, Maxi, Medium, Mini en X-small.

Zo houdt de voeding voor de categorie Giant extra rekening met de ondersteuning van gewrichten. Zodat de gewrichten sterk en soepel genoeg blijven om elke dag het lichaamsgewicht te dragen. En heeft een mini hond meer kans op tandsteen door de vorm van het gebit.

Meer over Royal Canin; https://www.royalcanin.nl/